Κανόνες

Ανακοινώσεις πού αφορούν το forum και τους χρήστες του.

Κανόνες

Νέα δημοσίευσηαπό admin στις: Σάβ Δεκ 08, 2007 8:36 pm

Ο μοναδικός κανόνας πού τίθεται είναι να μην υπάρχουν προσβολές απέναντι σε άλλους users. Oποιος δεν το τηρεί θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις ανάλογες επιπτώσεις.
admin
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 11:21 pm

Re: Κανόνες

Νέα δημοσίευσηαπό admin στις: Δευτ Μάιος 05, 2008 10:23 pm

Καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα greeklish. Αν παρόλαυτα δεν είναι εφικτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα:

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
admin
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 11:21 pm

Re: Κανόνες

Νέα δημοσίευσηαπό admin στις: Παρ Ιούλ 08, 2011 12:30 pm

Όσον αφορά τις προσβολές και τους χαρακτηρισμούς επί προσωπικού:

Σε χρήστη πού θα παραβαίνει το συγκεκριμένο κανόνα, αποστέλλονται 2 προειδοποιήσεις. Την τρίτη φορά γίνεται προσωρινό ban ενός μήνα. Κι αν συνεχίζει να έχει την ίδια συμπεριφορά μόνιμο ban.
admin
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 11:21 pm

Re: Κανόνες

Νέα δημοσίευσηαπό admin στις: Πέμ Νοέμ 10, 2011 1:44 am

Επειδή πλέον στο φόρουμ γίνονται σχεδόν καθημερινά συναλλαγές, από δώ και στο εξής όποια αγγελία θα δημοσιεύεται στο φόρουμ (από πώληση CD-LP μέχρι και παράδοση μαθημάτων κιθάρας κ.α.) θα κατοχυρώνεται στον εκάστοτε αγοραστή με βάση τη προτεραιότητα των δημοσίων πόστ. Προσωπικές επικοινωνίες μεταξύ των χρηστών είτε μέσω πμ, είτε μέσω messenger η τηλεφώνου και sms κλπ δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Προσωπική επικοινωνία θα μπορεί να γίνεται εφόσον πρώτα έχει υπάρξει δημόσια επιβεβαίωση του αγοραστή.
admin
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 11:21 pm

Re: Κανόνες

Νέα δημοσίευσηαπό admin στις: Παρ Ιουν 09, 2017 9:26 pm

Ανανεωμένοι κανόνες 9/6/2017:

Off topic: Σε χρήστες πού συστηματικά οδηγούν θέματα σε off topic συζητήσεις θα αποστέλλονται συνολικά δύο προειδοποιήσεις ώστε να συμμορφωθούν ώς προς το συγκεκριμένο παράπτωμα. Αν κάποιος χρήστης συνεχίζει να έχει την ίδια συμπεριφορά θα του απαγορεύεται η είσοδος στο φόρουμ για ένα μήνα κι εφόσον εμμένει στην ίδια συμπεριφορά θα του επιβάλλεται οριστική απαγόρευση εισόδου στο φόρουμ. Επίσης posts τα οποία εμπίπτουν σε off topic ενδέχεται να διαγραφούν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση απαραίτητα.

Προσωπικές προσβολές/Ύβρεις: Χρήστης του φόρουμ ο οποίος θα απευθύνεται προσβλητικά ή με ύβρεις κι απειλές απέναντι σε άλλον χρήστη του φόρουμ θα του απαγορεύεται η είσοδος στο φόρουμ για ένα μήνα κι εφόσον εμμένει στην ίδια συμπεριφορά θα του επιβάλλεται οριστική απαγόρευση εισόδου στο φόρουμ.

Κλείδωμα topic: Aν σε μια συζήτηση, κάποιος εκ των συμμετεχόντων στη συζήτηση θεωρεί ότι υπάρχει έλλειψη επιχειρημάτων από την άλλη πλευρά, ειρωνεία κι ασόβαρη επιχειρηματολογία που φτάνει τα όρια της προσωπικής επίθεσης, ο θιγόμενος χρήστης μπορεί να το αναφέρει στο εκάστοτε topic, κι έπειτα να αφήνεται στην κρίση του admin ή των moderators το αν πρέπει να κλειδωθεί το topic ή όχι.

Ειρωνεία/Χλεύη Η ειρωνεία και η χλεύη αντιμετωπίζονται ώς παραπτώματα το ίδιο αυστηρά με τη προσωπική προσβολή. Για να φτάσει κάποιος στο σημείο να βρίσει σημαίνει πώς το πιθανότερο κάποιος τον προκάλεσε με ειρωνική κι απαξιωτική συμπεριφορά. Ισχύουν κι εδώ οι ποινές της απαγόρευσης εισόδου στο φόρουμ για έναν μήνα σε πρώτη φάση και η οριστική απαγόρευση εισόδου αν δεν υπάρξει συμμόρφωση.
admin
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 29, 2007 11:21 pm


Επιστροφή στην Ανακοινώσεις

Συνδεδεμενα μελη

Μέλη σε αυτό το φόρουμ : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτες

cron